Βουγιούκας: "Δώσαμε στον Άρη το δικαίωμα να επιστρέψει!"

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε πως το τριφύλλι μπορούσε να «τελειώσει» νωρίτερα το ματς με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στα... κοινά που έχουν με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση και αντί να τελειώσουμε τον αγώνα όταν προηγηθήκαμε με 19 πόντους, δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη όμως να επιστρέψει στο τέλος. Όμως στο τέλος κρατήσαμε την νίκη."

Για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο: "Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες έδρες, είναι καλό να έχουμε έναν δυνατό Άρη."

Για την επίμαχη φάση με την αποβολή των δύο προπονητών: "Ο κ. Αγγέλου διαμαρτύρονταν για την φάση με τον Νικ που έκανε φάουλ, ο δικός μας προπονητής διαμαρτυρήθηκε, δεν ξέρω... Όταν έχεις κόσμο στο γήπεδο, ο Άρης ήθελε να δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα. Οι ξένοι ας πούμε παίζουν για την… μπασκετική ζωή τους, θέλανε να δείξουν ότι έχουν… τσαγανό."

Για τον πρώην συμπαίκτη του, Λευτέρη Μποχωρίδη: "Ο Λευτέρης προοδεύει κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης του Άρη και σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια. Το αστείο είναι ότι στον Δούκα είναι συμπαίκτες ο αδελφός μου με τον δικό του. Οπότε έχουμε και ένα ακόμα πράγμα που μας ενώνει, πέρα από το ήμασταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.