Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, Παναθηναϊκός– ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 3/11 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας) εξασφαλίζεις προνομιακή τιμή, αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις τρεις πρώτες μέρες της προπώλησης, ενώ για την συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά με το ποσό που εσύ επιλέγεις.

Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου η διάθεση εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr και των viva spots. Από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους και με φυσική παρουσία ως εξής:


Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:


Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Seven Spots, Wind, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ. Παρακαλούμε για την προσοχή κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.