Γιαννακόπουλος: "Plan B με ανακατασκευή της Λεωφόρου!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ξανά πως αν δεν προχωρήσει το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, υπάρχει plan b με ανακατασκευή της Λεωφόρου!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ΠΑΕ και το «Athens Alive»: "Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παιρόζ. Θα Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του."

Για το ματς με την Μακάμπι, καθώς και για τους φετινούς στόχους των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης στην Euroleague: "Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας."

Για τη σχέση του συλλόγου με την Euroleague: "Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.