Πασκουάλ: "Ζητούμενο να κερδίσουμε είτε με τρίποντα, είτε χωρίς..."

Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, ενώ αναφέρθηκε στον Σάρας Γιασικεβίτσιους αλλά και τα τρίποντα του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Η Ζαλγκίρις διατήρησε την ποιότητά της, έστω και με διαφορετικούς παίκτες. Κάποια συγκεκριμένοι παίκτες της είναι καλύτεροι από πέρσι. Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, γιατί η Ζαλγκίρις παίζει πάντα με πολλή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα. Όμως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Αν είσαι έτοιμος, πρέπει να ελέγχεις κάποια ζητήματα τακτικά που δουλεύουμε κάθε μέρα, προτεραιότητα όμως είναι να έχεις τουλάχιστον ίδια ενέργεια με τον αντίπαλο."

Για τον αυριανό του αντίπαλο στη μάχη των πάγκων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: "Δεν είναι πια ένας νέος προπονητής, ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη και κάθε χρόνο κάνει εξαιρετική δουλειά. Στην Ζαλγκίρις βλέπεις ένα συγκεκριμένο DNA. Ένας προπονητής είναι σπουδαίος όταν βάζει το δικό του DNA στην ομάδα και ο Σαρούνας το έχει κάνει αυτό."

Για το ποσοστό στα τρίποντα φέτος στην Euroleague: "Στη διάρκεια της σεζόν μπορούν να γίνουν πολλά. Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλάμε γι' αυτό. Κόντρα στη Γκραν Κανάρια βρήκαμε τρόπο να είμαστε επιθετικοί χωρίς να σουτάρουμε πολλά τρίποντα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε με τουλάχιστον έναν πόντο, είτε με τρίποντα, είτε χωρίς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.