Λοτζέσκι: "Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε εδώ."

Ο Ματ Λοτζέσκι σχολίασε την νίκη του τριφυλλιού στην Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην φάση που αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Δεν είχαμε άγχος. Ποτέ δεν είναι εύκολα να κερδίσουμε εδώ. Κάθε χρόνο είναι δύσκολα. Έγινε ό,τι έγινε μέσα στον αγώνα. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο και το προβάδισμα ώστε να μην απειληθούμε στο τέλος."

Για την φάση που αποβλήθηκαν Αγγέλου και Πασκουάλ: "Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε στην φάση εκείνη, με τον Νικ Καλάθη και τους προπονητές. Κάτι είπε ο προπονητής του Άρη στον Νικ, μετά ήρθε ο προπονητής μας να τον υπερασπιστεί. Ό,τι έγινε, έγινε. Μετά είχαμε και ορισμένες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλά το μυαλό μας ήταν στο σωστό μέρος για να κερδίσουμε.

Τέτοιες καταστάσεις καμιά φορά σε βοηθάνε να συγκεντρωθείς και να παίξεις καλύτερα. Αντιδράσαμε σωστά, κρατήσαμε την συγκέντρωση μας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει κάτι τέτοιο, πέρυσι δεν είχε αποβληθεί. Ήταν καλή εμπειρία και για το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, για να είναι έτοιμο να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.