Ιδανικός αυτόχειρας!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2 φορές στα σετ αλλά και με 10-12 στο τάι-μπρέικ, αλλά κατά την... προσφιλή του συνήθεια είδε την ΑΕΚ να ανατρέπει την κατάσταση και να παίρνει την νίκη με 3-2 σετ!


Στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» πήραν από το ξεκίνημα το προβάδισμα, ξεφεύγοντας με 9-14 χάρη στο καλό μπλοκ αλλά και τον εξαιρετικό ράπτη. Η ΑΕΚ δεν επέστρεψε ποτέ και το τριφύλλι έφτασε πολύ εύκολα στο 0-1. Διαφορετική ήταν η κατάσταση στο δεύτερο σετ, όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στην μεγαλύτερη διάρκεια, με τους γηπεδούχους όμως να είναι πιο αποτελεσματικοί στο κρίσιμο σημείο να ισοφαρίζουν.

Έτσι κύλησε και το επόμενο σετ, με τις δύο ομάδες να φτάνουν μαζί μέχρι τους 15 πόντους. Τότε οι «πράσινοι» πάτησαν... γκάζι και με άσο του Ράπτη έφτασαν στο 16-20 και με πόντο του Πελεκούδα κατέκτησαν το σετ και πήραν και πάλι το προβάδισμα. Η ΑΕΚ ωστόσο «απάντησε» στο τέταρτο σετ, παίρνοντας από νωρίς ένα προβάδισμα και διατηρώντας το ως το τέλος.

Στο τάι-μπρέικ ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά με 10-12, αλλά για ακόμα μια φορά «αυτοκτόνησε» και είδε την ΑΕΚ να κάνει την ανατροπή και με 15-13 να κατακτά το σετ και την νίκη.

Τα σετ: 18-25, 25-22, 19-25, 25-19

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.