Δώνης: "Φτάσαμε δίκαια στην νίκη."

Ο Γιώργος Δώνης επεσήμανε πως το τριφύλλι έφτασε δίκαια στην νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε για ακόμη μια φορά πως δεν θέλει να μιλάει ατομικά για τους παίκτες του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και το τι άλλαξε ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο: "Κάναμε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση μας, τα παιδιά είχαν καλή απόδοση και δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα έπαιξε μαζί, γιατί σε πολλά φιλικά παιχνίδια αυτοί οι παίκτες είχαν αγωνιστεί μαζί. Ήταν φανερό πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή μπάλας που θα θέλαμε. Έγιναν αρκετά λάθη και ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Υπήρξαν και από τις δύο πλευρές κάποιες φάσεις, εμείς χάσαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ με το χαμένο πέναλτι και ο Παναιτωλικός είχε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, νομίζω ότι βρίσκαμε το ρυθμό μας στον αγωνιστικό χώρο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, ενώ και οι δύο αλλαγές μας βοήθησαν για να κοντρολάρουμε καλύτερο το ρυθμό. Τόσο ο Μακέντα, όσο και ο Δώνης, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο βοήθησαν, άλλαξε και η διάταξη μας και όσο περνούσε η ώρα, είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Βγαίναμε με πολλούς παίκτες στην επίθεση και γινόμασταν πιο απειλητικοί. Θεωρώ ότι με βάση και την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, φτάσαμε δίκαια στη νίκη και είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί μας δίνει το πλεονέκτημα, ώστε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας."

Για την απόδοση του Μακέντα: "Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τους παίκτες του. Προτιμώ να μιλώ για τον τρόπο που παίζουμε και μπαίνουμε στο παιχνίδι. Κάθε ποδοσφαιριστής - όπως και ο Μακέντα - έχουν επιλεγεί γιατί έχουν αξία και αυτή τη στιγμή, όσοι βρίσκονται στο ρόστερ έχουν περάσει από μια διαδικασία αξιολόγησης. Όλοι έχουν την αξία τους για να προσφέρουν στην ομάδα και μέσα σε αυτούς είναι και ο Μακέντα. Δεν περιμένω κανένας παίκτης να δικαιώσει εμένα. Περιμένω τους παίκτες μου - γιατί έχουν αξιολογηθεί - να προσφέρουν στην ομάδα. Να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.