Δώνης: "Δεν περιμέναμε αυτή την... καταιγίδα κόσμου!"

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως στην ομάδα δεν περίμεναν ότι θα έχουν... τόσο κόσμο στο πλευρό τους και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Στάικου που άλλαξε τα πλάνα του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά απ' όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτή την... καταιγίδα του κόσμου. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ' έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε σήμερα, αν και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς. 

Στο δεύτερο 45λεπτο μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο 20λεπτο ηρεμήσαμε τα πράγματα και καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε φάσεις και να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, όμως το σημαντικό είναι πως σε μια μέτρια βραδιά μας πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. 

Μην ξεχνάμε πως είχαμε δοκιμάσει στην προετοιμασία το 5-3-2 βάσει του οποίου θέλαμε να οργανωθούμε, όμως χτύπησε ο Στάικος και μπήκε ο Μπουζούκης και πήγαμε στο 4-2-3-1. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.