Κουλιμπαλί: "Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό!"

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει το τριφύλλι αλλά και το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», τονίζοντας πως ποτέ δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

Για τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν: "Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα παρακολουθήσουν όλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε και στα τρία, αλλά είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε και δύο εκτός έδρας. Δεν θεωρώ ότι θα δείξουμε το ταβάνι μας αυτή τη στιγμή, γιατί η ομάδα εξελίσσεται διαρκώς και η σεζόν έχει πολλούς μήνες ακόμα."

Γι' αυτό που θα έλεγε στους νεαρούς παίκτες πριν το ντέρμπι της Τούμπας: "Να παίξουν με τον ίδιο τρόπο που παίζουν μέχρι τώρα και δεν έχουν κάτι να φοβηθούν. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, το έχουν δείξει και αυτή είναι η ευκαιρία τους για να τραβήξουν την προσοχή. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά και όποιος νικήσει, μπαίνει στο μυαλό του κόσμου."

Για το συμβόλαιό του που λήγει: "Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες πέρυσι που είναι αρνητικές για κάθε ομάδα και για κάθε επαγγελματία. Όμως, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μας απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ήθελα να μείνω, μίλησα με τον προπονητή και τον διευθυντή και συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Για τα υπόλοιπα θα τα συζητήσω στην ώρα τους. Αλλά, είναι βέβαιο ότι περνάω καλά στην Αθήνα και η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.