Μπερτομέου: "Η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό!"

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για άλλη μια φορά για το θέμα των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η διοργάνωση απέδειξε ότι πάντα ήθελε το τριφύλλι.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

Για την «αντιπαλότητα» με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν: "Από μέρους μας δεν υπήρχε τέτοια συμπεριφορά. Τέτοιες διαφωνίες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Σημασία έχει να τις αφήνεις πίσω και να προχωράς μπροστά. Αυτό κάναμε και η Euroleague αποδεικνύει πως πάντα ήθελε τον Παναθηναϊκό."

Για τις ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Επιβλήθηκαν κάποιες κυρώσεις, επειδή είχαν συμβεί ορισμένα ανεπίτρεπτα πράγματα. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο κ. Γιαννακόπουλος απολογήθηκε δημοσίως αναγνωρίζοντας το λάθος του. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε αναστολή των κυρώσεων. Όχι διαγραφή, αναστολή. Θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν σημειωθεί ξανά ανάλογη συμπεριφορά."

Για τη διεξαγωγή final-4 στην Αθήνα και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο: "Είναι πολύ μακρινά αυτά. Εξετάζουμε κάθε δεδομένο και οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς. Θα μελετήσουμε όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσουμε με γνώμονα την οργάνωση ενός άρτιου Final Four. Η Ελλάδα έχει παράδοση στις μεγάλες εκδηλώσεις. Για εμάς πάντα είναι ευχάριστο να έχουμε διοργανώσεις σε χώρες σαν την Ελλάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.