Αντετοκούνμπο: "Είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη!"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξέφρασε ξανά την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης και μίλησε για τα σχόλια του κόσμου αλλά και την εντυπωσιακή στήριξη στην Γερμανία.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν και αυτό που μένει: "Σίγουρα πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι, αλλά να κρατήσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δείξουμε την ταυτότητά μας και να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε νέο παιχνίδι αύριο."

Για την ταυτότητα του Παναθηναϊκού: "Έχουμε τα προσόντα να ξεκινάμε από την άμυνα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα ματς να πηγαίνουν στους 80π. Έχουμε τα προσόντα να μην δεχόμαστε τόσους πόντους, χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα νούμερα."

Για την άμυνα του τριφυλλιού και το κατά πόσο πρέπει οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα: "Όχι, δεν έχει να κάνει με αυτό. Πρέπει να το δούμε συνολικά. Η ομάδα ποια είναι φέτος; Είναι πιο αθλητική και εκρηκτική. Είμαστε η καλύτερη άμυνα στην Euroleague και εντός και ακόμα περισσότερο εκτός έδρας. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη. Όλοι χάνουμε και κερδίζουμε μαζί. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του. Και 2-0 να ήμασταν, δεν μπορείς να κρίνεις από τόσο νωρίς. Αυτά είναι στο χθες, πρέπει να κερδίσουμε αύριο."

Για τα σχόλια του κόσμου: "Σε μια τόσο μεγάλη σεζόν δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα, ακόμα κι αν είναι θετικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε στη Γερμανία. Περιμένουμε τον κόσμο και στην έδρα μας, στο ΟΑΚΑ."

Για την Γκραν Κανάρια: "Καμία ομάδα στην Euroleague δεν είναι μικρό μέγεθος. Αν ήταν μικρό μέγεθος, δεν θα ήταν στην Euroleague."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.