Βόβορας: "Δείξαμε αντίδραση και κάναμε αυτά που είχαμε πει!"

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, τόνισε πως οι «πράσινοι» έδειξαν αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ και εφάρμοσαν αυτά που είχαν ειπωθεί στην προπόνηση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Το πιο σημαντικό για εμάς σε ένα φιλικό τουρνουά όπως είναι αυτό και με δεδομένες τις ελλείψεις σημαντικών παικτών, είναι να παρουσιάζουμε αντίδραση και να μαθαίνουμε από τα λάθη του προηγούμενου αγώνα.

Σήμερα, επί 40 λεπτά παίξαμε βάσει πλάνου στην επίθεση και βελτιωθήκαμε σημαντικά στον τομέα των λαθών. Χθες, απέναντι στην ΑΕΚ είχαμε εννιά λάθη στην τελευταία περίοδο. Από εκεί και πέρα, δημιουργικά ήμασταν καλοί παρά τις απουσίες μας. Αμυντικά παρουσιαστήκαμε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Αφού καταφέραμε να ελέγξουμε και το αμυντικό κομμάτι πήραμε τη νίκη, αν και βέβαια στα φιλικά παιχνίδια δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Το σημαντικό, όπως προανέφερα, είναι ότι δείξαμε αντίδραση και κάναμε πράξη αυτά που είπαμε στην πρωινή προπόνηση σχετικά με τον χθεσινό αγώνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.