Θορθάνο: "Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε βελτίωση..."

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, στάθηκε στην ασυνήθιστη απόφαση της ΑΕΚ να παίξει 40 λεπτά ζώνη, ενώ τόνισε πως το σημαντικό είναι η ομάδα να παρουσιάζει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το έκανε ακόμη πιο δύσκολο για εμάς η απουσία έξι παικτών, που μας περιόρισε σημαντικά το ροτέισον. Ήταν ένα σκληρό ματς και η ΑΕΚ έπαιξε σχεδόν και στα 40 λεπτά άμυνα ζώνης, κάτι μη συνηθισμένο. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και πολεμήσαμε μέχρι τέλους. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο σουτ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε... Έχουμε ακόμη δύο ματς εδώ, στην Κύπρο. Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αύριο να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με σήμερα και την Κυριακή ακόμη καλύτεροι."

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού, που έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες: "Τα λόγια είναι περιττά για τους φιλάθλους μας. Είναι πάντα δίπλα και αυτό έκαναν και σήμερα. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν. Δίνουν πάντοτε το 100% και μας υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους ευχαριστούμε πολύ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.