Πασκουάλ: "Είμαι πολύ ήρεμος με το φετινό ρόστερ!"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον στόχο του final-4 και εξέφρασε την χαρά του για το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA, κατά την διάρκεια της «πράσινης» Media-Day:

Για το συναίσθημα που δημιουργεί το «κυνήγι» του final-4: "Είναι πάντα το ίδιο! Το βασικό είναι να καταλάβεις πολλά πράγματα πριν. Το σημαντικό είναι οι φίλαθλοι να ξεκινούν και να νιώθουν περήφανοι για μας. Αυτό είναι το ζητούμενο."

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας: "Το φετινό ρόστερ με κάνει να είμαι πολύ ήσυχος και παράλληλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιλογές που κάναμε. Αν δούμε τα άλλα ρόστερ τότε θα καταλάβουμε εύκολα πως θα ακολουθήσει μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσουμε στο Final Four κληθήκαμε να παίξουμε με τους νικητές τελικά της διοργάνωσης, την Φενέρ πρόπερσι και την Ρεάλ πέρσι. Πολλά μπορούμε να πούμε θεωρητικά, όμως,είναι θέμα λεπτομερειών και συγκυριών να βρεθείς στο final-4.

Πρέπει να ξέρεις που βρίσκεσαι σε ποια πόλη εργάζεσαι, ποιοι είναι οι φίλαθλοί σου. Πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς παίκτες έχεις και τι μπορείς να κάνεις με αυτούς. Ένας μαραθωνοδρόμος πχ μπορεί να κερδίσει τον μαραθώνιο αλλά ποτέ δεν θα κερδίσει στα 100μ. Ένας προπονητής μπορεί να θέλει να παίξει πολλά πράγματα το θέμα είναι τι μπορούν να παίξουν οι παίκτες του και πάνω σε αυτό πρέπει να προσαρμοστεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.