Ομπράντοβιτς: "Σαν πατέρας μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος!"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως είναι τιμή του που η ομάδα του θα συμμετέχει στο τουρνουά, ενώ χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο «πατέρα»!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του κυρίου Παύλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικά κι όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πρόσωπο που όλοι θαύμαζαν και σέβονταν. Ήταν απίστευτη η εμπιστοσύνη που μου έδωσε όπως και σε όλους τους ανθρώπους που δούλευαν για τον Παναθηναϊκό εκείνη την περίοδο κι είναι δύσκολο να τον ξεχάσουμε. Ήταν σαν πατέρας για όλους μας."

Για το πως βλέπει το ευρωπαϊκό μπάσκετ χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Είναι μια τεράστια απώλεια για όλους. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Παύλο. Όλοι είμαστε λυπημένοι για αυτό, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Προσωπικά έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι, 13 χρόνια είναι μια μεγάλη περίοδο. Αυτό που ήταν απίθανο, ήταν η ενέργεια που έβαζε κάθε φορά που ερχόταν να δει την ομάδα και να μιλήσει σε όλους μας. Ξεκινώντας από τους παίκτες, το σταφ και όταν μιλούσε σε εμένα, ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε κατάσταση."

Για το πως ένιωσε όταν του ζήτησε ο Παναθηναϊκός να έρθει εδώ: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να είμαστε εδώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.