Νίκη αφιερωμένη στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Τα «φίνα κορίτσια» νίκησαν με 3-1 σετ την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στο τουρνουά της Κύπρου, αφιερώνοντας την νίκη στον Παύλο Γιαννακόπουλο


Οι «πράσινες» ήταν αρκετά ανώτερες και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην νίκη με 3-1 σετ, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά της Κύπρου. Η νίκη αυτή ήταν φυσικά αφιερωμένη στον Παύλο Γιαννακόπουλο, κάτι που ανέφερε και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τάκης Μαλακατές.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία μας στο διεθνές τουρνουά.

Μετά από περίπου οκτώ χρόνια απουσίας από οποιαδήποτε διεθνή επίσημη η φιλική συνάντηση η σημερινή διεθνής συμμετοχή μας αναδεικνύει ξεκάθαρα την δυναμική που προσδίδει στον Παναθηναικό η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Δυστυχώς η παρουσία μας εδώ μας στερεί την δυνατότητα να είμαστε και εμείς στην μεγάλη εκδήλωση, γιορτή του Ολυμπιακού σταδίου. 

Προπονητές, διοικητικό προσωπικό, αθλήτριες και εγώ προσωπικά αφιερώνουμε την σημερινή μας νίκη αλλά και συνολικά την προσπάθεια που θα καταβάλουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού αλλά και κατά την ταπεινή μου γνώμη και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού.Τού ανθρώπου που έκανε περήφανους γενιές Παναθηναϊκών με την τεράστια προσφορά του." δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα σετ: 25-12, 16-25, 25-16, 25-22

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.