Μαυρομμάτης: "Άτυχη στιγμή η φάση του πέναλτι, με ενθάρρυναν οι συμπαίκτες μου."

Ο Φάνης Μαυρομμάτης ευχαρίστησε τον Γιώργο Δώνη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, ενώ αναφέρθηκε και στην φάση του πέναλτι που υπέπεσε.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφερα να πείσω τον προπονητή μου να με εμπιστευτεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέσω της προπόνησης. Σίγουρα το να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σου δίνει ψυχολογία και εγώ θέλω να τον ανταμείψω για την εμπιστοσύνη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, με δυνατό αντίπαλο και αρκετό κόσμο. Από την πλευρά μας είχαμε αποφασιστικότητα, βγάλαμε φάσεις, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και πλέον κοιτάμε την καθημερινή δουλειά στην προπόνηση. 

Η φάση του πέναλτι ήταν μια άτυχη στιγμή, αλλά οι συμπαίκτες μου με ενθάρρυναν, πετύχαμε και το τρίτο γκολ και όλα καλά. Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στα φιλικά τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά το ζήτημα είναι τι συμβαίνει στα επίσημα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο προπονητής μας δεν κοιτάζει πολύ μακριά, θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται στην έδρα μας. Όλες οι αλλαγές συστημάτων που βλέπετε είναι δουλεμένες στην προπόνηση. Ξεκινήσαμε επιθετικά με 4-4-2 αλλά όταν πίεσε η ΑΕΛ γυρίσαμε σε πέντε πίσω. Πλέον περιμένουμε πολύ κόσμο στο επόμενο παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.