Κάτσε: "Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον κόσμο του δεν είναι Παναθηναϊκός!"

Ο Έργκους Κάτσε μίλησε για την νίκη επί της Λάρισας, το «3Χ3» αλλά και τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν είναι Παναθηναϊκός!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

Για την καλή παρουσία τόσο του ίδιου όσο και όλης της ομάδας συνολικά στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Σημασία έχει ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και ήμασταν όλοι πολύ καλοί, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη. Χαίρομαι πολύ που σε μία δύσκολη έδρα πήραμε τους τρεις βαθμούς."

Για το αν πίστευε αυτός και οι συμπαίκτες του πριν αρχίσει το πρωτάθλημα πως η ομάδα θα τα κατάφερνε τόσο καλά τις τρεις αυτές αγωνιστικές: "Εγώ το πίστευα. Ήμουν και πέρσι εδώ και ξέρω πως έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε και έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν είναι μόνοι οι 11 που παίξαμε σήμερα, υπάρχει βάθος στην ομάδα και το βλέπετε αυτό από το γεγονός πως γίνονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αυτό είναι κάτι που πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής."

Για το αν οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να κοιτούν ψηλότερα και αυτή η συγκομιδή τους επιτρέπει να θέσουν κάποιον στόχο: "Ο στόχος μας στην αρχή ήταν να σβήσουμε το -6. Φαντάσου τώρα να μην είχαμε το -6, θα ήμασταν ήδη στους 9 βαθμούς. Από εκεί και πέρα βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να μείνουμε στις τρεις νίκες γιατί ακολουθεί εξίσου δύσκολη συνέχεια."

Για το κατά πόσον τα αποτελέσματα αλλά και οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού αποτελούν και ένα μήνυμα προς τον κόσμο: "Ο κόσμος ήθελε να δει μία καλή ομάδα και νομίζω πως βλέπει πως δίνουμε τα πάντα. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός χωρίς τον κόσμο του δεν είναι Παναθηναϊκός. Σε μία δύσκολη στιγμή ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας και με το μήνυμα που έχουμε στείλει ελπίζω να έρθουν και εκείνοι στο πλευρό μας και όλοι μαζί σαν μία οικογένεια να προχωρήσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.