Γιαννακόπουλος: "Μακάρι να δούμε τον Ολυμπιακό σε επόμενο τουρνουά!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την χτεσινή βραδιά, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Ολυμπιακό στα επόμενα τουρνουά και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται κάτι... πολύ όμορφο για το final-4 του 2020!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

"Θέλαμε να είναι σίγουρα η Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε να έχουμε την Φενέρ λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός, μακάρι να το δούμε αυτό στο μέλλον."

Για τον χαρακτήρα του Παύλου Γιαννακόπουλου: "Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι."

Για το final-4 του 2020: "Συζητιέται έντονα, υπάρχει διάθεση, μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ το γήπεδο. Αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω, υπάρχει η σκέψη για κάτι πολύ όμορφο."

Για την σχέση του με την Eurolegaue: "Λάθη πάντα γίνονται, υπήρξαν λάθος αντιδράσεις. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, τα αφήσαμε πίσω και προχωράμε."

Για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής σε αγωνιστικό επίπεδο από τον Παναθηναϊκό: "Είμαι πολύ αισιόδοξος, έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα που έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.