Δώνης: "Μεταγραφή τις επόμενες ώρες..."

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την παρουσία του κόσμου, την διαχείριση των παικτών του, την νίκη επί της Λαμίας αλλά και την μεταγραφή του επιθετικού, τονίζοντας πως αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για την απόφασή του να αλλάξει το σύστημα στην επανάληψη: "Στην προπόνηση δουλεύουμε διάφορα πράγματα για να είμαστε προετοιμασμένοι. Ήταν κάτι περίπλοκο αυτό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε ομάδα που ξεκινήσαμε με 3-4-3 περιμένοντας ότι ο αντίπαλος θα είναι οργανωμένος στο 5-4-1. Ο αντίπαλος όμως ήταν οργανωμένος σε 3-6-1. Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους γύρισε στο μυαλό μου ότι πρέπει να απελευθερώσουμε τους πιο ποιοτικούς παίκτες. Έτσι γίναμε πιο επικίνδυνοι και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα."

Για το τι τον ικανοποίησε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο: "Αυτό που με ικανοποίησε γενικότερα είναι η ωριμότητα των παιδιών. Στο ημίχρονο είπαμε πως έχουμε χρόνο για να περάσει η μπάλα από τους παίκτες που πρέπει."

Για το πόσο βοηθάει ότι ο Παναθηναϊκός έσβησε το -6: "Βοηθάει πολύ ψυχολογικά και τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που στο δεύτερο ημίχρονο μας στήριξε πάρα πολύ."

Για την διαχείριση των παιδιών: "Έχω πει στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Πολλές φορές βλέπω πρόσωπα στενοχωρημένα ή και χαρούμενα. Πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Αυτό που τους είπα είναι ότι μπορεί να θεωρώ πως κάποια είναι πιο έτοιμοι τώρα αλλά του χρόνου να είναι η μεγαλύτερή μας μεταγραφή. Πρέπει να ξέρουν ότι ο προπονητής τους πιστεύει και να δουλεύουν είτε είναι χαρούμενοι είτε είναι στενοχωρημένοι."

Για την παρουσία του Καμπετσή και το τι περιμένει από τον Βέργο: "Σίγουρα θα κάνουμε μεταγραφή τις επόμενες ώρες. Όλα τα παιδιά έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και κάποιοι μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να παίζει χωρίς κλασικό 9άρι. Ανεξαρτήτως σχηματισμού είναι απαραίτητο να υπάρχει 9άρι μέσα στην ενδεκάδα."

Για την εντολή να εκτελεστεί το πέναλτι από τον Κουρμπέλη: "Ο σεβασμός δεν κερδίζεται με το μαστίγιο ή την εξουσία. Είπα λοιπόν στον Τάσο πως προέχει το καλό της ομάδας και έτσι πρέπει να εκτελέσει το πέναλτι ο πιο έμπειρος παίκτης μας."

Για το αν ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα μετά τις δύο νίκες: "Θα το πω για άλλη μία φορά. Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί σαν τον παλιό Παναθηναϊκό."

Για το αν μίλησε ή είδε τον Παϊρόζ ή τον Γκραντ: "Όχι, εγώ έχω ενημέρωση από τον Νίκο Νταμπίζα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.