Δώνης: "Ευχαριστώ τον κόσμο, θα κάνουμε το καλύτερο!"

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σήμερα γιατί από τα δύο πρώτα παιχνίδια καταφέραμε και διώξαμε το -6. Για το σημερινό παιχνίδι θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, εμείς δεν είχαμε ενέργεια στην επίθεση ώστε να δημιουργήσουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε σχηματισμό, με περισσότερους παίκτες ανάμεσα στις ζώνες, είχαμε περισσότερη ενέργεια και γενικά ήμασταν καλύτεροι με τη μπάλα στα πόδια, είχαμε σταθερότητα στις πάσες και σε όλα αυτά οφείλεται το πολύ καλό β' μέρος για μας και αυτή η καλή και σημαντική νίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ΟΑΚΑ αλλά περισσότερο για το ότι ο κόσμος ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τον κρατάμε έτσι ζεστό σε κάθε παιχνίδι.

Εγώ τους παίκτες μου τους αγαπάω. Δεν είναι θέμα παιδαγωγικό. Προσπαθώ πάντα είτε είναι μεγαλύτεροι είτε μικρότεροι σε ηλικία να τους βοηθώ να εξελίσσονται, ώστε να φτάνουν στα όριά τους και να τα ξεπερνούν. Έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα που βοηθούν σε αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.