Χατζηγιοβάνης: "Ό,τι βλέπετε στο γήπεδο, το έχει ζητήσει ο προπονητής!"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την νίκη επί της Λαμίας, τις συμβουλές που του δίνει ο Γιώργος Δώνης αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλους τους παίκτες του ο Έλληνας προπονητής.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για τη δυσκολία της αντίδρασης μετά την ισοφάριση της Λαμίας: 

"Πρώτα από όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Φτάσαμε στο 0 που ήταν ο στόχος μας στην αρχή, να κάνουμε δύο νίκες. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί το πρώτο δεν ήταν τόσο καλό. Δείξαμε πως θέλουμε το παιχνίδι περισσότερο από τον αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη."

Για τη βελτίωσή του και τις συμβουλές του Δώνη: 

"Ο προπονητής ό,τι μου ζητήσει, εγώ προσπαθώ να το κάνω μέσα στον αγώνα. Ό,τι βλέπετε μέσα στον αγώνα κάθε φορά, είναι πράγματα που μου τα έχει ζητήσει ο προπονητής. Εγώ θα συνεχίσω σε κάθε αγώνα να δίνω το 100% για τον Παναθηναϊκό και όλοι μαζί οι πιτσιρικάδες αλλά και οι πιο έμπειροι που είναι δίπλα μας για να βοηθήσουν, για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί."

Για την αντιμετώπιση των παικτών από τον Δώνη κι αν νιώθουν πίεση ή κίνητρο: 

"Είναι κίνητρο εννοείται. Ο προπονητής μας λέει συνέχεια “είτε είστε 18, είτε είστε 30 για εμένα είναι το ίδιο”. Όλοι, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, βλέπουμε ότι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% για τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ ευχάριστο τα παιδιά από την ακαδημία να παλεύουν για τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει, έτσι ώστε να τον φτάσουμε πάλι εκεί που ήταν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.