Άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού απέκλεισαν τον Φάρο Κερατσινίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος, με 65-57.

Gallery item 4

Το σκορ και η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του αγώνα, καθώς το τριφύλλι ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκει'α του, προηγήθηκε με 12 πόντους στο ημίχρονο (37-25) ενώ η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους, που ήταν και η μέγιστη τιμή.

Από κει και έπειτα ο Παναθηναϊκός «έριξε» την απόδοσή του με αποτέλεσμα η διαφορά του τελικού σκορ να είναι μόλις 8 πόντοι (65-57). Καλύτερες οι Σλούκα, Καλαμπάκου, Μούλη, ενώ μέσα στην ρακέτα η Σύνθια Εζέτζα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη είχαν την συμπαράσταση 500 φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δημιούργησαν ως συνήθως φανταστική ατμόσφαιρα, δείχνοντας πως και φέτος θα είναι στις επάλξεις βοηθώντας την ομάδα με τον τρόπο τους να επανέλθει στην Α1.

Με βάση το φορμάτ της κλήρωσης ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μόνο ομάδες της Α2 μέχρι το final-4, κάτι το οποίο δίνει ελπίδες για μία νέα συμμετοχή στην τελική φάση της διοργάνωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.