«Πράσινος» ο Κουλιεράκης, ανανέωσε ο Παπαδημητρίου

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Νίκος Κουλιεράκης, ενώ την συνεργασία του με το τριφύλλι ανανέωσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον  Νίκο Κουλιεράκη καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας  με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου για το τμήμα υδατοσφαίρισης.

Ο Νίκος Κουλιεράκης είναι 28 ετών αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού και έχει μακρά θητεία στην Α1 με τις εξής ομάδες: Χανιά, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Πανιώνιος.

Στα πρώτα του λόγια στο www.panathinaikos1908.gr επισήμανε «Είναι χαρά για μένα που μπαίνω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Βρίσκω παλιούς φίλους και συναθλητές και είμαι διπλά χαρούμενος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ βαρύ όνομα που τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές δυσκολίες.

Πλέον όμως έχει ξεκινήσει μία φιλόδοξη και μεθοδευμένη προσπάθεια ανάκαμψης  με ξεκάθαρο φετινό στόχο την άνοδο». 

Σε ότι αφορά τον 20χρονο φουνταριστό  Δημήτρη Παπαδημητρίου ήταν ο αρχηγός της ομάδας πέρυσι και θα συνεχίσει να φοράει το «πράσινο» σκουφάκι και τη φετινή χρονιά. 

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Παπαδημητρίου τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και φέτος με τον Παναθηναϊκό και που μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω το δικό μου λιθαράκι  στην φετινή προσπάθεια και φυσικά ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α1. Ανυπομονώ  να αγωνιστώ και ευελπιστώ με σκληρή δουλειά και αφοσίωση να φτάσουμε εκεί που θέλουμε»."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.