Λάσμε: "Ο Γκιστ μου είπε «τελείωνε κι έλα»!"

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για τον στόχο του final-4, ενώ τόνισε πως ο Τζέιμς Γκιστ τον παρότρυνε να υπογράψει χωρίς δεύτερη σκέψη στο τριφύλλι.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «πράσινη» Media Day:

"Ρεαλιστικά δεν περίμενα ότι θα γυρίσω πίσω, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όταν ήμουν εδώ και δεν είναι το ιδεατό να γυρίζεις κάπου που υπάρχει τέτοια πίεση αλλά μίλησα με τον πρόεδρο, τον Νικ και τον Γκιστ και μου άρεσε το πλάνο."

Για το τι του είπε ο Τζέιμς Γκιστ: "Όταν τελικά είχα το συμβόλαιο στα χέρια, άφησα τα πάντα και πήρα τηλέφωνο τον Τζέιμς και τον ρώτησα "να έρθω;" και μου είπε "τελείωνε κι έλα". Δεν υπάρχουν καλύτερα μέρη να παίζει κανείς, δεν είμαι πλέον άγριο νιάτο αλλά όλοι αλλάζουν, έχω αλλάξει και ως παίκτες κι ως χαρακτήρας."

Για το αν η επιστροφή του θα συνδυαστεί και με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο Final 4 της EuroLeague: "Όλοι θέλουν να κερδίσουν το ίδιο κι εμείς. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final 4, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Προφανώς στον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίζουμε, θα ξεκινήσουμε παίζοντας όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας."

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: "Έγινα μπαμπάς και πλέον είμαι έτοιμος να παίξω τον ρόλο του μέντορα. Θα τον βοηθήσω, ακούει και μπορεί να είναι μια χρονιά αποκάλυψη για τον ίδιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.