Κυκλοφορούν τα διαρκείας!

Από αύριο ξεκινάει τελικά η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού, με τις τιμές να είναι πιο προσιτές από ποτέ.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η θέση σου για την νέα αγωνιστική περίοδο σε περιμένει

Αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή και χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων του για να ανταποκριθεί στις συνθήκες μιας απαιτητικής σεζόν.

Έδρα της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης», ένα γήπεδο όπου ο Παναθηναϊκός έχει γράψει «χρυσές» σελίδες της ιστορίας του με σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, κατάκτηση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Η νέα σεζόν φέρνει και νέα τιμολογιακή πολιτική στις Κάρτες Διαρκείας, με τις τιμές να είναι προσιτές για όλο τον κόσμο.

Συν τοις άλλοις εφέτος υπάρχει ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο για την αγορά Κάρτας Διαρκείας. Με κάθε Κάρτα Διαρκείας ενισχύεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Πιο συγκεριμένα στην τιμή των Καρτών Διαρκείας συμπεριλαμβάνεται ποσό ενίσχυσης προς τον Αθλητικό Όμιλο, που κυμαίνεται από 10€ έως 50€ ανάλογα με το κόστος του εισιτηρίου.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας αρχίζει από αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου, τόσο ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr όσο και με φυσική παρουσία. Μόνο για την πρώτη ημέρα τα γραφεία διάθεσης Καρτών Διαρκείας στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Κασσιμάτης) θα είναι ανοιχτά 09.30 π.μ. – 13.00.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές ανά θύρα:


* Στην τιμή περιλαμβάνεται ενίσχυση προς τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.


Οι φίλαθλοί μας μπορούν να αγοράσουν Κάρτα Διαρκείας με τους εξής τρόπους:

Α) Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Η αγορά του οικογενειακού πακέτου δεν είναι δυνατή ηλεκτρονικά. Γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στα γραφεία στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αίθουσα Κασιμάτης και ισχύει για παιδιά που έχουν συμπληρώσει μέχρι και το 13ο έτος της ηλικίας τους (απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως και ΑΜΚΑ του παιδιού).Οι συνοδοί ανηλίκων που δεν ασκούν τη γονική μέριμνα, θα πρέπει να προσκομίζουν εξουσιοδότηση του κηδεμόνα με γνήσιο υπογραφής από οποιαδήποτε ΚΕΠ ή Α.Τ.

Β) Φυσική παρουσία

Στα γραφεία μας στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Κασσιμάτης, Είσοδος από την Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη). Ωράριο λειτουργίας των γραφείων εισιτηρίων: Δευτέρα – Παρασκευή 09:30-17:30.

Για τις συναλλαγές από τα γραφεία μας, είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Η αγορά του εισιτήριού μπορεί να πραγματοποιηθεί από τρίτο πρόσωπο, εάν αυτό φέρει εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από οποιοδήποτε ΚΕΠ ή ΑΤ, στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του εξουσιοδοτούντα, όπως και τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση του εξουσιοδοτούμενου.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καθώς και για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ( 210 8709000 ) καθημερινές 09:30-17:30 καθώς και στο email info@paotickets.gr.

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες που αφορούν τις Κάρτες Διαρκείας 2018-2019 εδώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.