Διούδης: "Να «σβήσουμε» τις πρώτες αγωνιστικές την ποινή..."

Αισιόδοξος για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα είναι ο Σωκράτης Διούδης, που τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να «σβήσουν» την ποινή του -6 από τις πρώτες αγωνιστικές.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ΑΕΛ και αν είναι αισιόδοξος λόγω του ταλέντου που διαθέτει η ομάδα: "Σίγουρα είμαι αισιόδοξος, έχουμε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο. Αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έχουν πολλά πράγματα να δώσουν. Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα, από τις πιο σκληρές του πρωταθλήματος. Πιστεύω αυτό το τεστ μας έδειξε πολλά για τη συνέχεια και το πως θα είναι το πρωτάθλημα.

Νομίζω αυτό που μας λείπει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η ουσία. Έχουμε δουλέψει πολλά πράγματα από την αρχή της προετοιμασίας. Σιγά-σιγά δείχνουμε ότι δένουμε σαν ομάδα όμως έχουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που τα έχουμε συζητήσει και με τον προπονητή μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Στο επόμενο διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το κάνουμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι."

Για το -6 που έχουν στο κεφάλι τους οι «πράσινοι»: "Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα πρέπει στις πρώτες αγωνιστικές να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα για να σβήσουμε αυτή την ποινή. Να μην το έχουμε στο κεφάλι μας. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Σίγουρα σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε θα θέλαμε να παίρνουμε και τις νίκες ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Όμως από τη στιγμή που δεν έρχονται τώρα ευχόμαστε να έρθουν όλες μαζί στο πρωτάθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.