Φωτορεπορτάζ: Γιορτή 10 χρόνων Θ13 Παραλίμνι

Γέμισαν οι παραλίες χτες για την βραδιά της «ματωμένης» σελήνης. Σε μια παραλία της Κύπρου στην ανατολική πλευρά του νησιού, μαζεύτηκε κόσμος και για έναν άλλο λόγο. Ο σύνδεσμος Παραλίμνι Θ13 Κύπρου γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυση του. Η ήσυχη και απόμερη παραλία μεταμορφώθηκε για ένα βράδυ σε ένα ατέλειωτο πράσινο πάρτι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα άλλα κλάμπ του νησιού (Λάρνακα, Λεμεσσός, Πάφος, Λευκωσία) καθώς και κλαμπ της Αθήνας (Αμπελόκηποι) αλλά και μεμονωμένοι οπαδοί από την Ελλάδα, που έκαναν το ταξίδι για να δώσουν το «παρών».

Τα συνθήματα δεκάδες, η μπύρα έρεε άφθονη, η μουσική (Iron Maiden, AC/DC κλπ κλπ) έπαιζε δυνατά και το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Νωρίτερα το κλαμπ παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι» που παρευρέθηκε στον εορτασμό των 10ετών, στην αίθουσα του συνδέσμου.

Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το βροντερό «παρών» και «πρασίνησαν» για άλλη μία φορά το νησί. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι οπαδοί του νησιού στήριξαν με οικονομική ενίσχυση τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Μάτι, πράξη που υπενθύμισε για άλλη μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Θ-13 και την παροχή βοήθειας σε κοινωνικές ομάδες, όταν υπάρχει ανάγκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.