Πασκουάλ: "Δεν μπορούμε να ματσάρουμε τις προτάσεις των παικτών μας..."

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως το όνειρο όλων στην ομάδα είναι η παρουσία στο final-4, ενώ αναφέρθηκε στις απώλειες παικτών στο τριφύλλι, λέγοντας πως οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να ματσάρουν τις προτάσεις που είχαν κάποιοι παίκτες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Marca»:

"Για δεύτερη σερί σεζόν πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε χαρούμενοι που τελείωσε έτσι η σεζόν. Ο τελευταίος τίτλος μας δίνει μια ξεχωριστή γεύση, για να είμαστε χαρούμενοι το καλοκαίρι. Πριν έρθω εδώ, η ομάδα για δύο χρόνια δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα. Τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς, αν και κάθε χρονιά είναι όλο και πιο δύσκολη."

Για τις αλλαγές στη... βάση της ομάδας του: "Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε αναλλοίωτη τη βάση της ομάδας, γιατί δεν μπορούμε να ματσάρουμε τις προτάσεις, που έχουν οι παίκτες μας. Αυτό συμβαίνει. Δεν έχουμε πολύ μεγάλο μπάτζετ, αλλά μαζί με τη διοίκηση προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το όνειρό μας είναι να πάμε ένα βήμα παρακάτω, να φτάσουμε στο Final Four και να προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Όμως, θα πρέπει να πατάμε στη γη. Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει. Αλλά, είναι πολύ δύσκολο όταν δεν έχεις το μπάτζετ των άλλων ομάδων."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.