Ο... χαφ Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα δώσει μία εναλλακτική στα χέρια του Γιώργου Δώνη στη νέα σεζόν.


Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού και ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο Κουλιμπαλί είχε βρεθεί πολύ κοντά στην αποχώρηση, όμως όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο τριφύλλι.

Με την παραμονή του αποτελεί μία επιπλέον λύση για τον Γιώργο Δώνη ενόψει της νέας σεζόν. Με τον περιορισμό στις μεταγραφές κάθε απώλεια από την ομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αναπληρωθεί.

Όπως φαίνεται, στο δεξί άκρο της άμυνας ρόλο βασικού θα έχει ο Ματίας Γιόχανσον. Έτσι, ο Ουσμάν θα αποτελεί την εναλλακτική λύση πίσω από τον Γιόχανσον για την συγκεκριμένη θέση.

Όλα δείχνουν ότι ο προπονητής του τριφυλλιού θα αξιοποιήσει τον παίκτη από το Μάλι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και πιο συγκεκριμένα στο δεξί «φτερό». Πρόκειται, για μία θέση την οποία γνωρίζει και στην οποία είχε αγωνιστεί αρκετές φορές υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.