Κουρμπέλης: "Τιμή μου που είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού!"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε πως είναι τιμή για τον ίδιο που φοράει το περιβραχιόνιο στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει αν η ομάδα παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «Sportime»:

Για την πορεία της θεραπείας του: "Είμαι καλύτερα. Μέσα στις επόμενες τέσσερις ημέρες θα επανέλθω στο κανονικό πρόγραμμα κι εύχομαι από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά."

Για το αν έχει επιπλέον βάρος ως αρχηγός της ομάδας: "Είμαι υπερήφανος που μέσα σε 1,5 χρόνο είμαι αρχηγός στον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή μου. Όπως τιμή αποτελεί για κάθε παίκτη, που φοράει το περιβραχιόνιο. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είναι μικροί και χρειάζονται ενίσχυση και στήριξη για να πετύχουν."

Για το γεγονός πως όλοι θεωρούν τον Παναθηναϊκό αουτσάιντερ λόγω των συνθηκών: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέει και τι γράφει ο καθένας και πως μας βλέπουν. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ό,τι είναι να γίνει, θα το δούμε και θα πρότεινα να μιλήσουμε μετά."

Για τα διοικητικά: "Σίγουρα όλοι διαβάζουμε για τις εξελίξεις. Ακούγονται διάφορα. Ο σύλλογος έχει καλύτερη αντιμετώπιση προς εμάς, σε σχέση με πέρυσι. Είναι θετικό βήμα αυτό και με τον καιρό τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα."

Για τις μεταγραφικές κρούσεις που έχει δεχτεί: "Κάθε παίκτης έχει φιλοδοξίες. Δεν κλείνουμε πόρτες. Ποτέ δεν βάζει κανένας ποδοσφαιριστής τέρμα στα όνειρά του. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό κι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.