Κολοβέτσιος: "Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες!"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο τριφύλλι και ξεκαθάρισε πως για τους «πράσινους» δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία φέτος, ενώ αναφέρθηκε και στους Δώνη και Νταμπίζα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

Για την κατάσταση στην ομάδα: "Όλοι έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο: να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Φέτος βλέπουμε από την αρχή ότι κάποια πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Για τη φετινή σεζόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει και μεταξύ μας από  την αρχή. Πάμε στην Ολλανδία για να δουλέψουμε και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν."

Για το κλίμα και τις συνθήκες που δουλεύουν: "Ο κόσμος ακούει και διαβάζει πολλά. Εγώ θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις κινήσεις που έγιναν, γιατί είναι πολύ σοβαρές."

Για το στόχο της νέας σεζόν: "Δεν ξέρω τι στόχο μπορούμε να θέσουμε, γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα και έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα θα το ξαναδούμε. Αυτό που έχουμε πει μέχρι τώρα είναι ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη."

Για τους Δώνη και Νταμπίζα: "Είναι αυτό που είπαμε και πριν. Για την οργάνωση της ομάδας είναι δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που ήταν αναγκαίο να γίνουν. Έχουν έρθει με μεγάλη όρεξη, θα μας βοηθήσουν και μαζί τους θα δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πάμε ψηλά τον Παναθηναϊκό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.