Γιόχανσον: "Δεν σκεφτόμαστε όσα έγιναν πέρσι, κοιτάμε μόνο το μέλλον."

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για τα νεαρά παιδιά που θα βρίσκονται στο βασικό στάδιο της «πράσινης» προετοιμασίας, ενώ τόνισε πως οι παίκτες έχουν αφήσει πίσω τα όσα έγιναν πέρσι και κοιτάνε μόνο το μέλλον.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Έχουμε πραγματικά όμορφα συναισθήματα, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Έχουμε ξεκινήσει με δυνατές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για ένα επίσης δυνατό βασικό στάδιο προετοιμασίας. Πάμε στην Ολλανδία για να δουλέψουμε σκληρά. Θέλουμε να προετοιμαστούμε το δυνατόν καλύτερα για την σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας."

Για το αν εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν αφήσει οριστικά πίσω τα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν: "Η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν, δεν σκεφτόμαστε όσα έγιναν πέρσι. Πλέον κοιτάμε μόνο το μέλλον και το πως θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό."

Για τα νεαρά παιδιά στην προετοιμασία: "Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στην ομάδα. Σίγουρα όμως αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι πως είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου για να πετύχουμε τους στόχους μας."

Για την πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει για τον νέο προπονητή της ομάδας: "Έχουμε έναν καλό προπονητή και μία καλή ομάδα συνολικά. Μία ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν προκειμένου να δείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.