Δώνης: "Πιο δύσκολο το καλοκαίρι του 2013..."

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε πως τα πράγματα στον Παναθηναϊκό ήταν πιο δύσκολα το καλοκαίρι του 2013, ενώ αναφέρθηκε και στην συνύπαρξή του με τον πατέρα του, Γιώργο, ως προπονητή.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «Livesport»:

Για το αν η φετινή προετοιμασία θυμίζει εκείνη του 2013: "Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω καταστάσεις. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, αποδείξαμε πέρυσι ότι είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα."

Για τους στόχους της ομάδας: "Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς. Επιβάλλεται, όμως, να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το βάρος από πάνω μας. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να θέσω στόχους από τόσο νωρίς, αλλά θα παίξουμε σε δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε τι θα καταφέρουμε."

Για το πως είναι που θα έχει προπονητή τον πατέρα του: "Στην αρχή αισθάνθηκα κάπως περίεργα, αλλά μέρα με τη μέρα το συνηθίζω. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο δεν τον βλέπω ως πατέρα, αλλά ως προπονητή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.