Διπλή ενίσχυση για το τριφύλλι!

Την απόκτηση δύο διεθνών αθλητριών από την Βουλγαρία ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ελίτσα Ζαμφίροβα και Νέλι Τουσλέκοβα, για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 . 
Οι δύο διεθνείς αθλήτριες από τη Βουλγαρία αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια να επιστρέψει το τμήμα γυναικών στην Α1.

Σε ότι αφορά την Ζαμφίροβα είναι 26 ετών και είναι Νο 503 στον κόσμο ενώ τον Απρίλιο του 2017 είχε φτάσει στην 344η θέση. 

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας από το 2015 με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ελληνική Α1 με την ομάδα Άλφα Καλλιθέας. 
Στις πρώτες της δηλώσεις στο www.panathinaikos1908.gr  ανέφερε «Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά με τον Παναθηναϊκό που όλοι τον γνωρίζουμε στη Βουλγαρία. Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψει άμεσα ο Σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία ».

Η Νέλι Τουσλέκοβα είναι 35 ετών είναι διεθνής και έχει αγωνιστεί σε τέσσερα Πανευρωπαϊκά και τέσσερα Βαλκανικά πρωταθλήματα με την Εθνική Βουλγαρίας ενώ έχει κατακτήσει και εγχώρια πρωταθλήματα διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ελληνική Α1 με την ομάδα Σάρισες Φλώρινας και σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω φέτος για τον Παναθηναϊκό , μία ομάδα με τεράστια ιστορία σε όλα τα αθλήματα. Είναι ξεκάθαρο για όλους μας ότι θέλουμε την άνοδο στην Α1 εκεί που αρμόζει στο «μέγεθος» του σωματείου»."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.