Αναστασίου: "Έφυγα επιτυχημένος από τον Παναθηναϊκό!"

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως με βάση τις συνθήκες που επικρατούσαν, αυτό ήταν επιτυχημένο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «SportDay»:

"Αν λάβουμε υπ΄ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν και σε συνδυασμό με τη στρεβλή διαχείριση των οικονομικών, θεωρώ πως ναι, έφυγα επιτυχημένος.

Εξαρχής, είχα πει στον πρόεδρο -και αυτό προσπάθησα- να μείνουμε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε νέους παίκτες και παράλληλα να μειωθούν τα χρέη. Αυτοί ήταν οι τρεις στόχοι. Στα δυόμισι χρόνια η ομάδα ήταν δεύτερη. Τη δεύτερη χρονιά, όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και πήγαμε στους τρεις πόντους, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν όμως ήρθε η τιμωρία, μας κόπηκε κάθε ελπίδα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα ωρίμαζε, μεγάλωνε και ήθελε υπομονή. Χάθηκε η υπομονή, χάθηκε η σύνεση.

Την τρίτη χρονιά ήρθε ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά οικονομικά δεν μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και να διαχειριστεί την κρίση που περνούσε. Και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη σουηδική Έστερσουντ, αλλά είχε την οικονομική δυνατότητα να το διαχειριστεί και να το προσπεράσει. Εύχομαι να γίνει η αλλαγή που φαίνεται και ο Παναθηναϊκός να επανέλθει εκεί που του αξίζει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.