Τιμωρία για επεισόδια 1 χιλιόμετρο μακριά απ'το γήπεδο!

Ο Παναθηναϊκός -και ο Ολυμπιακός- τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων, για επεισόδια που έγιναν... ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο που έπαιζε η ομάδα!Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Εθνικό Πειραιά, ως φιλοξενούμενος, στο κλειστό της Καλλιθέας. Οπαδοί του τριφυλλιού φαίνεται πως αποχώρησαν από το γήπεδο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φίλων του Ολυμπιακού, με τις συμπλοκές να γίνονται 900 μέτρα μακριά από το κλειστό.


Η απόφαση που πάρθηκε λοιπόν ήταν να τιμωρηθούν οι δύο ομάδες με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που δημιουργεί φυσικά δεδικασμένο για περιστατικά μακριά από τα γήπεδα!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τρίτης, 05/06/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 531 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της τέλεσης αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της αγωνιστικής περιόδου που θα ακολουθήσει.

2. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 532 προς το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της τέλεσης αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της αγωνιστικής περιόδου που θα ακολουθήσει.

3. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 538 προς το σωματείο ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 200€.

4. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 539 προς το σωματείο ΑΕΚ επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

5. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 540 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.