Ψυχολογικές «ντόπες» στην προπόνηση!

Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ, εμψυχώνοντας τους παίκτες εν'όψει του αυριανού, πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος!


"Ξέρετε πολύ εσείς οι ίδιοι ότι πρέπει να το πάρουμε και έχουμε έναν ιδιαίτερο ακόμα λόγο, για τον κύριο Παύλο που δεν είναι πια ανάμεσά μας από αυτή τη βδομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο και για πολλούς άλλους, δικούς μας και δικούς σας κατ’ αρχήν κυρίως γιατί κάποιοι προχθές ίσως σας πείραξαν τον εγωισμό και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα μπείτε πολύ καλά μέσα και θα καθαρίσουμε από πολύ νωρίς το ματς για να μην έχουμε άγχος, καθόλου και κανείς. Εμείς όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε από την κερκίδα, αυτό που είναι να κάνουμε θα το κάνουμε και πιστεύω πάρα πολύ ότι θα κερδίσουμε.

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι το δικό μας παιχνίδι. Εμείς από την κερκίδα, εσείς από το παρκέ και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε χωρίς προβλήματα. Δεν είναι απλά ο τίτλος, δεν είναι απλά το Πρωτάθλημα, είναι το δικό μας Πρωτάθλημα. Αν έχει το πάθος και τη δίψα για νίκη, όλα θα είναι απλά. Εμείς, οι οπαδοί, οι 18.000 που θα είμαστε εδώ, οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα σας βλέπουν από την τηλεόραση, όλοι έχουμε μία δίψα, τη δίψα να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Ξανά και ξανά. Μεγαλύτερη δίψα από πέρυσι και κάθε χρόνο η δίψα μας θα είναι μεγαλύτερη.

Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε από εσάς. Αν καταλάβετε τη σημασία του αγώνα και του τίτλου, θα μπορείτε να σκοράρετε με τα μάτια, θα μπορείτε να κλέβετε την μπάλα με τα μάτια. Μόνο πάθος. Το πάθος που είχε ο κύριος Παύλος για την ομάδα. Και τώρα έξω βρέχει, ίσως ο κύριος Παύλος να κλαίει που δεν μπορεί να είναι εδώ να σας ενθαρρύνει, αλλά σίγουρα θα είναι περήφανος για την ομάδα, για τον καθένα εδώ και περιμένει αύριο τη νίκη." ήταν τα λόγια του κόσμου προς τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.