Πρόταση-«μαμούθ» σε Καλάθη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε μια... εξωπραγματική πρόταση στον Νικ Καλάθη, η οποία... ανοίγει τον δρόμο για την παραμονή του Έλληνα γκαρντ στο τριφύλλι!


Το πρωτάθλημα ήρθε και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην δημιουργία της ομάδας της επόμενης σεζόν. Πολλά είναι τα συμβόλαια των «πράσινων» που εκπνέουν αυτό το καλοκαίρι και απόλυτη προτεραιότητα για το τριφύλλι αποτελεί η παραμονή του απόλυτου ηγέτη της ομάδας, Νικ Καλάθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «sdna», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείπνησε μαζί του πριν τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, άκουσε τις απαιτήσεις του και του κατέθεσε μια πρόταση-«μαμούθ» για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περί τα 2.1 εκ. ευρώ!

Παράλληλα, προτεραιότητα για τον Καλάθη αποτελεί η παραμονή στον Παναθηναϊκό, αφού έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και την αγάπη του κόσμου, ενώ αποτελεί και τον ηγέτη της ομάδας. Το NBA είναι πολύ δύσκολο να τον «τραβήξει», αφού θα πρέπει να βρει συμβόλαιο σε αντίστοιχα ποσά και με σημαντικό ρόλο, ενώ άλλη ευρωπαϊκή ομάδα μοιάζει... αδύνατο να τον αποκτήσει.

Έτσι, όλα δείχνουν πως Παναθηναϊκός και Καλάθης θα ανανεώσουν την συνεργασία τους και ο ηγέτης του τριφυλλιού θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ -τουλάχιστον- για τα επόμενα 3 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.