Μουνιέ: "Δεν έχω σκοπό να φύγω από τον Παναθηναϊκό!"

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Άντονι Μουνιέ, που σχολίασε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον ίδιο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Equipe»:

"Είναι κρίμα γιατί αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών, πιστεύω πως φέτος θα μπορούσαμε να πάρουμε μια θέση για το Europa League. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα τα οποία μας στοίχισαν φέτος. Δεν έχω σκοπό να φύγω. Είναι το μέρος που προσωπικά ένιωσα καλύτερα από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Από αθλητικής άποψης μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα με κοινό που είναι πάντα εκεί. Ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια σε λίγες εβδομάδες και με την είσοδο του νέου επενδυτή και την εισροή χρημάτων θα δούμε…"

Για την φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ: "Το άκουσα, ναι. Ξέρω αρκετούς εκεί, ειδικά τώρα που πήγε και όλο το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και είναι κολακευτικό το ενδιαφέρον. Όμως από όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάτι και με αυτά ασχολούνται οι εκπρόσωποί μου."

Για το αν θα επέστρεφε τώρα στην πατρίδα του: "Έφυγα πριν τρία χρόνια από τη Γαλλία, θα μπορούσα να είχα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2017, αλλά δεν έγινε το deal με τη Σεντ Ετιέν. Θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη γαλλική ομάδα μετά από μια δύσκολη κατάσταση στην Μπολόνια. Για κάποιους λόγους τελικά δεν πήγα. Τώρα είμαι καλά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.