Λεκαβίτσιους: "Πιστεύω ότι θα μείνω στην ομάδα..."

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκός και τόνισε πως πιστεύει ότι η ομάδα θα ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του και θα τον κρατήσει.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «basketnews»: 

Για τον χρόνο συμμετοχής του: "Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες στην κατάσταση. Η μία πλευρά είναι ότι ο Καλάθης έπαιξε πολύ καλά και να μην ξεχνάμε ότι ήρθε ο Τζέιμς. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Καλάθη να παίζει όλα τα παιχνίδια για 30 λεπτά. Νομίζω ότι ο κόουτς θα μπορούσε να μου δώσει περισσότερα να κάνω. Γενικά, όμως, πιστεύω για την πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό, όλα πήγαν καλά. Είχα την εντύπωση πως ήταν πιο δύσκολα, αλλά έπαιξα καλά."

Για το συμβόλαιό του: "Έχω υπογράψει με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο και πιστεύω ότι θα μείνω στην ομάδα για δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος τον δεύτερο χρόνο, καθώς όλα θα είναι διαφορετικά. Ακόμη δεν ξέρω τίποτα, καθώς περιμένω πρέπει να περιμένω μέχρι την 1η Ιουλίου. Υπάρχει η οψιόν, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό εξαρτάται από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το δικαίωμα, οπότε περιμένω."

Για τον Πασκουάλ: "Ο Πασκουάλ μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένας προπονητής που προετοιμάζει την ομάδα πολύ καλά, με αρκετή τακτική, οπότε όλοι είναι έτοιμοι στο μάξιμουμ. Υπάρχουν διαφορές με τον Γιασικεβίτσιους. Μπορεί να έχουν σχεδόν ίδιο στιλ προπόνησης, αλλά δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Μιλούσα στον κόουτς σαν να είναι φίλος μου. Ο Τσάβι είναι ένα καλό άτομο και ένας πολύ καλός προπονητής.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Έχουμε συναντηθεί δύο φορές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.