Κομνηνός: "Κοντά στις αξίες της FIBA Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλοι!"

Ο Πάτρικ Κομνηνός μίλησε για την πιθανότητα να συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης σεζόν ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως ο σύλλογος και οι Γιαννακόπουλοι είναι κοντά στις αξίες της FIBA.


Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στο «Basket Europe»:

- Τι γίνεται με τον Παναθηναϊκό. Θα συμμετάσχει στο BCL και πόσο θα βοηθούσε το BCL να έχει μια τόσο μεγάλη ομάδα στη λίστα της;

"Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός μας ζήτησε να εξετάσουμε μια πιθανή συμμετοχή στο BCL για την επόμενη σεζόν. Είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας. Πρέπει να απαντήσουμε. Είχαμε το ίδιο αίτημα από τη Μπολόνια και τους συναντήσαμε. Συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού με τον Πάτρικ Μπάουμαν, Γενικό Γραμματέα της FIBA, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Είμαστε πολύ ευτυχείς που βρισκόμαστε σε θέση να εξετάσουμε όλα αυτά, αλλά στο τέλος είναι δική τους απόφαση, των ομάδων. Γνωρίζουν την προσφορά μας, τη θέση μας, τις αρχές μας, το όραμά μας. Δεν δίνουμε καμια υπόσχεση, έχουμε μια δομή, κι εμμένουμε σε αυτή. Αλλά η επιθυμία της σκέψης είναι παρούσα και στις δύο πλευρές. Η απόφαση θα ληφθεί σε λίγες εβδομάδες.

Για να απαντήσω στο δεύτερο μέρος της ερώτησης, θα ήταν υπέροχο για εμάς. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ένα μεγάλο κλαμπ, με πολλούς οπαδοί,  σπουδαία ιστορία. Ο αντίκτυπος θα ήταν πολύ μεγάλος. Για εμάς, ο Παναθηναϊκός και η οικογένεια που διοικεί εδώ και πολλά χρόνια την ομάδα είναι κοντά στην οικογένεια της FIBA. Κοντά στις αξίες μας. Θα ήταν πρωτοπόρος με μία τέτοια επιλογή. Θα ήταν ένα πολύ θετικό βήμα. Αλλά μιλάμε με πολλούς άλλους συλλόγους στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.