Ιτούδης για Παύλο: "Ευεργέτης του ελληνικού μπάσκετ, στόχος του να είναι ο Παναθηναϊκός ψηλά!"

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο με τα καλύτερα λόγια, τον χαρακτήρισε ευεργέτη του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε για τον μεγάλο του στόχο και θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

"Εννοείται πως δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη που νιώθω για το χαμό του κυρίου Παύλου Γιαννακόπουλου, του προέδρου που είχα τη τιμή να συνεργαστώ 13 σεζόν και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές μαζί. Η μεγαλοσύνη του ανθρώπου αλλά και του προέδρου ήταν πως ήταν προσιτός σε όλους, συζητήσιμος και ως πρωταρχικό του στόχο είχε να βοηθά τους ανθρώπους, σ' οποιοδήποτε τομέα. 

Ο πρωταρχικός του στόχος ήταν να βοηθήσει τον Ζέλικο κι εμένα να φτιάξουμε μια από τις καλύτερες ομάδες, κάτι που καταφέραμε και το κατάφερε με τις ηγετικές του ικανότητες.

Αν μπορώ να θυμηθώ κάτι, θα μπορούσα να θυμηθώ πάρα πολλές στιγμές, αλλά η πρώτη μας επαφή τον Ιούνιο του 1999 όταν και υπογράψαμε στον Παναθηναϊκό και κάναμε το πρώτο meeting στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, όπου ο κύριος Παύλος ηγείτο της συνάντησης και ανέφερε στον Ζέλικο ότι πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή ομάδα από εσένα, οπότε μην σκεφτείς χρήματα, άσε τις διαπραγματεύσεις σε εμάς. Πες μας απλώς τους παίκτες για να φτιάξουμε ό,τι πιο ισχυρό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αυτός ήταν ο αρχικός του στόχος, να είναι ο Παναθηναϊκός εκεί ψηλά που του αξίζει. Νομίζω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, ότι ήταν ευεργέτης του ελληνικού μπάσκετ, γιατί και σε δύσκολες στιγμές, όταν οι άλλες ομάδες δεν επένδυαν χρήματα, ο ίδιος και η οικογένειά του, αλλά και η επιχείρησή του, ήταν παρόντες για να σηκώνουν τον Παναθηναϊκό και δη το ελληνικό μπάσκετ. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά που έπαιζαν στον Παναθηναϊκό ήταν βασικά στελέχη των Εθνικών ομάδων.

Εύχομαι τα πιο ειλικρινά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στον γιο του, στην σύζυγό του. Τους εύχομαι να είναι γεροί και να θυμούνται τις καλύτερες συμβουλές, τις καλύτερες στιγμές, τις πιο όμορφες και ευχάριστες αναμνήσεις που έχουν από αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.