«Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια ενός γίγαντα!»

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο η FIBA, αποκαλώντας τον μάλιστα «γίγαντα» στο σχετικό της κείμενο!


Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ δημοσίευσε ένα άρθρο για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, τον οποίον μάλιστα αποκαλεί «γίγαντα» στον σχετικό τίτλο. Το άρθρο αναφέρεται στην ζωή του μεγάλου διοικητικού ηγέτη του τριφυλλιού, αλλά και στα μεγάλα ονόματα που έφερε στην ομάδα.

"Ήταν εκείνος που έφερε στον Παναθηναϊκό μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, σε παίκτες και προπονητές, στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μίκαελ Κοχ, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλιε, Νίκολα Πέκοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Βασίλης Σπανούλης, Μπάιρον Σκοτ και Ντομινίκ Ουίλκινς." αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στο άρθρο φιλοξενείται και δήλωση του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν: "Εκ μέρους της FIBA, θέλω να μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού και σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Η επίδρασή του και η συνεισφορά του στο σπορ μας ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη και θα τον θυμόμαστε για πάντα.".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.