Γιαννακόπουλος: "Αν το χάσετε από αυτόν τον Ολυμπιακό, σηκωθείτε και φύγετε!"

Έξαλλος ήταν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους! «Αν το χάσετε, σηκωθείτε και φύγετε!» είπε χαρακτηριστικά...


Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε το «παρών» στην σημερινή προπόνηση του τριφυλλιού και μίλησε στους παίκτες με πολύ έντονο ύφος. Ο Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος από την χτεσινή, απαράδεκτη εικόνα του Παναθηναϊκού και έφερε τους «πράσινους» προ των ευθυνών τους, λέγοντας τους μεταξύ άλλων πως: "Αν το χάσετε από αυτόν τον Ολυμπιακό, σηκωθείτε και φύγετε!".

"Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσατε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το… καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε όλοι και να φύγετε!" είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το χτεσινό ματς πρόσθεσε: "Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα φάουλ. Αυτό δείχνει πολλά. Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις.".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.