«Εκτός τόπου και χρόνο στον Ολυμπιακό!»

Ο επικοινωνιακός «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» συνεχίζεται, με το τριφύλλι να μην αφήνει αναπάντητη την θέση του Ολυμπιακού για τους ορισμούς των διαιτητών και τον Μάνο Παπαδόπουλο!


"Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά πως στον Ολυμπιακό είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αποδεικνύεται και πάλι πως έμειναν μετεξεταστέοι. Λένε πράγματα απλά για να τα πουν και να θίξουν ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει αν αυτά που υποστηρίζουν είναι αλήθεια ή όχι. Υπενθυμίζουμε πως και πέρσι στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών είχε προηγηθεί ορισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς μάλιστα να υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά.

Ας μας πουν επιτέλους τι θέλουν στον Ολυμπιακό. Ας μας πουν ποιους θέλουν. Έχουν δώσει αγώνα για να «σφυρίζουν» στους τελικούς οι διαιτητές της Ευρωλίγκας και τα κατάφεραν. Και στον τέταρτο και στον πέμπτο τελικό. Ας μας πουν επιτέλους τι άλλο θέλουν.

Επειδή αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψυχολογούν τους ανθρώπους, δεν έχουμε αγωνία. Για τίποτα..." αναφέρουν χαρακτηριστικά στο τριφύλλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.