«Ας προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την Παναθηναϊκή παράδοση που μας κληροδοτεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος!»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέφρασε την θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και κάλεσε όλους τους Παναθηναϊκούς να ενωθούν, ώστε να συνεχίσουν την παράδοση και το έργο που μας κληροδότησε!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Με συντριβή μάθαμε ότι το νέο που αρχικά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε, επιβεβαιώνεται... ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο πιο σημαντικός ως χθες εν ζωή Παναθηναϊκός, ο ιδρυτής της Αυτοκρατορίας που δόξασε τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη φέρνοντας στα χείλη μας τόσες φορές το σύνθημά μας "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ...", ο απλός άνθρωπος που όλοι τον νοιώθαμε σαν έναν από μας, σαν πατέρα μας, που όλοι τον αποκαλούσαμε με το μικρό του όνομα, δεν είναι πια κοντά μας. Και από δραματική σύμπτωση έφυγε ανήμερα της επετείου της εισόδου του στον Παναθηναϊκό πριν από 47 χρόνια...

Κουράγιο σε όλη την οικογένειά του, κουράγιο σε όλους μας που είμαστε αυτή τη στιγμή συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα...

Ο καθένας μας από τη θέση που βρίσκεται και με τις δυνάμεις που έχει, ας προσπαθήσουμε ενωμένοι να συνεχίσουμε την Παναθηναϊκή παράδοση και το έργο που μας κληροδοτεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος... έτσι θα τιμάμε για πάντα και με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του.

Δημήτρη Γιαννακόπουλε, που μόλις προχθές ανέλαβες την ευθύνη και του Παναθηναϊκού Α.Ο. από τον οποίο ξεκίνησε η ένδοξη Παναθηναϊκή ιστορία του πατέρα σου, σε αυτή τη δύσκολη ώρα για σένα είμαστε όλοι κοντά σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.