Θ. Γιαννακόπουλος: "Φάρμακό μου ο Παναθηναϊκός!"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί το φάρμακό του, χαρακτήρισε τον Δημήτρη ως τον πιο παθιασμένο της οικογένειας και επεσήμανε πως θέλει η ομάδα να παραμείνει στην Euroleague.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

"Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έχασα τον αδερφό μου που ήταν και καλός σύντροφος. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και οι δύο και φτάσαμε όσο γίνεται ψηλότερα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είναι παρών σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είναι το φάρμακό μας."

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Δεν έχω καμία διαφορά με τον Δημήτρη, ίσα-ίσα τον βοηθάω με την μεγάλη πείρα που έχω. Ο Δημήτρης αποδεικνύει πως είναι πιο παθιασμένος και από εμένα και από τον πατέρα του, τον Παύλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όπου υπάρχει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και το όνομα Γιαννακόπουλος."

Για την κόντρα της ομάδας με την Euroleague: "Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε μία υποδεέστερη διοργάνωση, αλλά κι αυτοί κάνουν αξεπέραστο κυνηγητό στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτούν και θα πράξουν αναλόγως. Ο Παναθηναϊκός είναι για τα μεγάλα πράγματα και δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει με την Μούρθια. Θέλω και να δικαιωθεί, αλλά και να παίζει στην κορυφαία κατηγορία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.