Σώζεται ο Παναθηναϊκός, -6 και απαγόρευση μεταγραφών οι ποινές!

Η αλλαγή στην ποινή των μη αδειοδοτημένων ομάδων ήρθε και ο Παναθηναϊκός γλιτώνει έτσι τον υποβιβασμό! -6 και απαγόρευση μεταγραφών είναι οι ποινές...


Η φωτογραφία είναι από το sdna
Για να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού ήταν απαιτούμενες οι ψήφοι των 3/4 από τις ομάδες που θα έδιναν το «παρών». Η απουσία της Κέρκυρας άνοιξε τον... δρόμο και με την ψήφο των: ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Πανιώνιου, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λεβαδειακού, Λάρισας, Απόλλων Σμύρνης και Λαμίας η αλλαγή πραγματοποιήθηκε.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως τα πράγματα για την νέα σεζόν θα είναι εύκολα, αφού όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια θα ξεκινήσουν με -6 βαθμούς, ενώ θα τους επιβληθεί και απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούν να κάνουν μόνο τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών άνω των 23 ετών, άλλη μια τον Ιανουάριο και όσοι παίκτες κάτων των 23 αποκτηθούν θα πρέπει να είναι Έλληνες.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε τα ακόλουθα:

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της εισήγησης της Super League προς την ΕΠΟ και συγκεκριμένα η αντικατάσταση της ποινής του υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης, με την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα, καθώς και της επιβολής περιορισμών στις μετεγγραφές.


Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε όπως σε περίπτωση μη αδειοδότησης, λόγω μη συμμόρφωσης σε σχέση με μελλοντικά χρηματοοικονομικά στοιχεία, να επιβάλλεται αποκλειστικά και μόνο η ποινή επιβολής χρηματικού προστίμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.