Πιεμπονγκσάντ: "Με καλό πλάνο, ίσως υπάρξει κατανόηση στις ποινές..."

Ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ εξέφρασε την ελπίδα του πως αν η ομάδα παρουσιάσει ένα σωστό πλάνο στις ομοσπονδίες, τότε μπορεί να βρεθεί λύση και να αποφύγει τις αυστηρές ποινές!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Έθνος»:

"Αν παρουσιάσεις ένα καλό πλάνο, θα δείξουν όλοι κατανόηση σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Όλοι γνωρίζουν πως κινούμαστε σε απόλυτα επαγγελματικά στάνταρ και θα το δείξουμε και με τις πράξεις μας. Όλα τα θέματα μπορούν να επιλυθούν. Αν κινηθούμε σωστά και με ακρίβεια, εκτιμώ πως και οι Αρχές θα μας ακούσουν και θα δουν τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση στην ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω σε αυτό."

Για τις συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο: "Πρόκειται για μια σύνθετη συζήτηση, αλλά πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε πια πολύ κοντά. Είμαστε... σχεδόν κοντά... Όλοι εκπλήσσονται, γιατί έδειξα ενδιαφέρον να επενδύσω στην Ελλάδα, ενώ συνήθως οι επενδύσεις μας είναι στη Μ. Βρετανία. Όμως ως επαγγελματίας βλέπω ότι ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλο όνομα, και αν γίνει η κατάλληλη επένδυση και έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα, μπορούμε να τον επαναφέρουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.